Produse

Preparate biocide

Produsele biocide NANOCLEAN sunt o soluție revoluționară datorită căreia aerul dvs. va fi protejat de toate tipurile de microorganisme. Oferta noastră include multe preparate interesante care sunt sigure pentru utilizatori și majoritatea materialelor au cerințe de întreținere. Le puteți utiliza, de asemenea, pentru ventilația auto, precum și pentru curățarea suprafețelor plane. Oferim produse în mai multe variante, astfel încât îți va fi mai ușor să le adaptezi nevoilor tale. Oferim, printre altele și spume, concentrate, aerosoli etc.

 

Preparate de curățare a aerului condiționat

Clădirile moderne de birouri și rezidențiale folosesc din ce în ce mai mult aerul condiționat, ceea ce asigură temperatura optimă în încăpere, indiferent de anotimp. Când utilizați aerul condiționat acasă sau la servici, trebuie să vă țineți minte să curățați și să dezinfectați sistematic întregul sistem. Produsele noastre care garantează un efect biocid satisfăcător sunt perfecte în acest scop. Acestea vă vor permite să eliminați din ventilație viruși periculoși, ciuperci, bacterii, drojdii, spori etc.

 

Dacă doriți o soluție economică, NANOCLEAN sub formă de concentrat va fi cea mai bună opțiune. Acest lichid eficient va dura mult timp, iar prețul său este foarte atractiv. De asemenea, vă recomandăm un biocid sub formă de aerosol sau spumă, care va facilita foarte mult curățarea periodică a oricăror suprafețe. Pentru aer condiționat, puteți accesa pentru fluidul AIR GDU standard, gata de utilizare imediat după deschiderea ambalajului. Verificați și restul ofertei și asigurați-vă că casa sau biroul Dvs. sunt dezinfectate corespunzător.

NANOCLEAN® AIR GDU Lichid Gata de Utilizare (MC-8803B)

Lichid biocid neinflamabil pentru curățarea și dezinfectarea majorității suprafețelor rezistente la apă, precum și curățarea, fumigarea și dezinfectarea sistemelor de aer condiționat și ventilare HVAC din vehicule și clădiri. Ucide Viruși, Bacterii, Ciuperci, Drojdii, Spori, Micobacterii în până la 15 minute. Ucide bacteriile Legionella Pneumophila în 1 minut. Autorizația de comercializare a produsului biocid nr. 7406/18. Certificat PZH nr. BK / K / 0863/01/2018.

NANOCLEAN® AIR CONCENTRATE Lichid Biocid Concentrat (MC-8803 K)

Lichid biocid, neinflamabil, concentrat pentru curățarea și dezinfectarea majorității suprafețelor impermeabile, precum și curățarea, îndepărtarea mucegaiului și dezinfectarea sistemelor HVAC din vehicule și clădiri. Ucide Viruși, Bacterii, Ciuperci, Drojdii, Spori, Micobacterii în până la 15 minute. Ucide bacteriile Legionella Pneumophila în 1 minut. Concentrat utilizat la o concentrație de 5% cu apă. Autorizație de introducere pe piață pentru produsul biocid nr. 74020/18. Certificat PZH nr. BK / K / 0863/01/2018.

NANOCLEAN® AIR Spray Spumant Biocid (MC-8803)

Spray biocid neinflamabil sub formă de spray spumă pentru curățarea și dezinfectarea majorității suprafețelor impermeabile, precum și curățarea, îndepărtarea mucegaiului și dezinfectarea sistemelor de climatizare HVAC din vehicule și clădiri. Ucide Virușii și Bacteriile
Ciuperci, Drojdii, Spori, Microbacterii în 15 minute. Ucide bacteriile Legionella Pneumophila în 1 minut. Autorizația de introducere pe piață pentru produsul biocid nr. 7364/18. Certificat PZH nr. BK / K / 0863/01/2018

NANOCLEAN® AC8 - Spumă Biocidă Semi-Uscată de înaltă Presiune (MC-8802)

Un preparat biocid pentru spălare și dezinfectare sub formă de spray spumă semi-uscată de înaltă presiune pentru spălarea și dezinfectarea majorității suprafețelor impermeabile, precum și curățarea, îndepărtarea mucegaiului și dezinfectarea sistemelor de aer condiționat și ventilare HVAC din vehicule și clădiri. Ucide viruși, bacterii, ciuperci, drojdii, spori, microbacterii în până la 15 minute. Ucide bacteriile Legionella Pneumophila în 1 minut. Autorizația de comercializare a produsului biocid nr. 6885/17. Certificat PZH nr. BK / K / 0863/01/2018.

NANOCLEAN® AC7 Spray Spumă Biocidă Neinflamabilă (MC-8801)

Produs biocid neinflamabil sub formă de spray spumă pentru spălarea și dezinfectarea majorității suprafețelor impermeabile, precum și curățarea, înlăturarea mucegaiului și dezinfectarea sistemelor de aer condiționat și ventilare HVAC din vehicule și clădiri. Ucide viruși, bacterii, ciuperci, drojdii, spori, microbacterii în până la 15 minute. Ucide bacteriile Legionella Pneumophila în 1 minut. Autorizație de introducere pe piață pentru produsul biocid nr. 6899/17. Certificat PZH nr. BK / K / 0863/01/2018

Lanca Abaca AC45 Inox 6 Duza - Presiune de Ceață (MC-88706)

Lanca ABACA AC45 INOX 6 DUZA PRESIUNE DE CEAȚĂ permite curățarea cu ceață sub presiune cea mai eficientă și sigură a evaporatoarelor și a conductelor de aer condiționat fără inundarea excesivă a sistemelor de climatizare în mașini. Previne înlocuirea evaporatoarelor vechi în mașini care nu au fost curățate sau utilizate necorespunzător

Lanca Abaca AC160 Nylon Duză 360° - Presiune De Ceață (MC-88710)

Lanca flexibilă din nailon cu o lungime de 160 cm cu duză multidirecțională pentru curățarea locurilor greu accesibile din conductele de aer condiționat și de ventilație. Folosit în absența accesului evaporatorului Lancy ABACA INOX

Pistolet Cu Presiune (MC-8871)

Pistol sub presiune cu rezervor de 1L pentru aer comprimat până la 12 bar pentru distribuirea lichidului NANOCLEAN prin intermediul lăncii ABACA AC45 INOX 6DYSZ și NYLON 360 ° Lance AC160.

NANOCLEAN® HS Lichid Alcoolic Pentru Dezinfectarea Mâinilor (MC-8814)

Lichid alcoolic pentru dezinfectarea igienică și chirurgicală a mâinilor, care prezintă efecte bactericide, fungicide și virucide. Produsul este destinat uzului general. Conținut de alcool> 75%. Permisul nr. 1459 / TP / 2020 pentru punerea la dispoziție pe piață și utilizarea produsului biocid NANOCLEAN HS.

NANOCLEAN® SD Lichid Alcoolic Pentru Dezinfectarea Suprafețelor (MC-8811)

Lichid alcoolic pentru dezinfectarea suprafețelor, inclusiv suprafețele ce intră în contact cu alimentele, care prezintă efecte bactericide, fungicide și virucide. Produsul este destinat uzului general. Conținut de alcool:> 75%. Permisul nr. 1076 / TP / 2020 pentru punerea la dispoziție pe piață și utilizarea produsului biocid NANOCLEAN SD

NANOCLEAN® HSG Żel Gel de Alcool Pentru Dezinfectarea Mâinilor (MC-8812)

Gel cu alcool pentru dezinfectarea igienică și chirurgicală a mâinilor, care prezintă efecte bactericide, fungicide și virucide. Produsul este destinat uzului general. Conținut de alcool> 75%. Permisul nr. 1075 / TP / 2020 pentru punerea la dispoziție pe piață și utilizarea produsului biocid NANOCLEAN HSG.

NANOCLEAN® HSW Șervețele Înmuiate În Lichid de Alcool Pentru Dezinfectarea Mâinilor Și A Suprafețelor (MC-8815)

Șervețele înmuiate în lichid alcoolic pentru dezinfectarea igienică a mâinilor și pentru dezinfectarea suprafețelor care au și nu au contact cu alimentele, prezentând efecte bactericide, fungicide și virucide.
Produsul este destinat uzului general. Conținut de alcool:> 75%. Permisul nr. 1072 / TP / 2020 pentru punerea la dispoziție pe piață și utilizarea produsului biocid NANOCLEAN HSW

NANOCLEAN AIR FOGGING KIT No.01 (MC-8893)

NANOCLEAN AIR FOGGING KIT No.01 is a ready to use system for disinfection by dry fogging of rooms and vehicles with a capacity of up to 70m2 or 500m3.

NANOCLEAN AIR FOGGING KIT No.02 (MC-8895)

NANOCLEAN AIR FOGGING KIT No.01 is a ready to use system for disinfection by dry fogging of rooms and vehicles with a capacity of up to 70m2 or 500m3.

NANOCLEAN AIR FOGGING KIT AUTO (MC-8899)

NANOCLEAN AIR FOGGING KIT AUTO is a ready to use system for disinfection by dry fogging of cars, public transportation vehicles, containers, refrigerators, trucks, trains, buses, etc.
with a capacity of up to 70m2 or 500m3.

Dry Fogging Device with a special fogging head (MC-8871F)

DRY FOGGING DEVICE GUN (MC-8871F)